Generalturist

Generalturist je vodeća i najstarija putnička agencija u Hrvatskoj koja postoji od 1923. Generalturist surađuje s više od 2.400 turoperatera i drži do visokih standarda poslovanja i besprijekornih usluga o čijoj kvaliteti svjedoči 690.000 putnika u Hrvatskoj te skoro dva milijuna klijenata u 27 zemalja svijeta, kao i godišnji promet veći od 500.000.000 kuna.

Od 1923. godine kada je osnovan, Generalturist je postepeno stasao u turoperaterskog giganta te se pozicionirao na vrh hrvatskog turizma. Na počecima svog rada bio je poznat kao agencija koja je prva domaće putnike vodila na tada iznimno popularne europske autobusne ture.

Svoje usluge Generalturist pruža klijentima u 15 poslovnica diljem Hrvatske. Poslovnice su kreirane kao “vrata u druge zemlje” – vizualno, i suštinski jer su u njima zaposleni agenti koji klijentima znaju svim sredstvima dočarati bogatstva njima potencijalno zanimljivih destinacija. U njima djeluje visoko educirano osoblje koje, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji te vrhunskom softveru, kupcima pruža odgovore na najzahtjevnija pitanja vezana uz organizaciju putovanja.

U Hrvatskoj je i 250 ovlaštenih subagenata Generalturista u čijim se poslovnicama mogu nabaviti proizvodi te usluge agencije.

Krajem 2004. godine Generalturist je krenuo s razvojem turističke aplikacije koja podržava on-line prodaju, kao i on-line alata koji olakšavaju kupnju, uslijed čega je omogućena on-line autorizacija kreditne kartice te automatska dostava svih putnih dokumenata na e-mail korisnika te download dokumenata unutar korisničkog računa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>